Balkonska Dvokrilna PVC Vrata

Dvokrilna balkonska vrata

Zastupljenost PVC stolarije je iz godine u godinu sve veća. Razlog za to su brojne pogodnosti koje ona nudi praćene niskom cenom i dobrim kvalitetom.

Kao i dvokrilni PVC prozori, dvokrilna PVC balkonska vrata mogu imati iste karakteristike.

Dvokrilna PVC vrata dele celu površinu vrata na dva dela. Podela same površine vrata se vrši pomoću fiksne ili lažne prečke.

Dvokrilna balkonska vrata sa lažnom prečkom su simetrična i u sredini nemaju prečku. Na glavnom krilu se nalazi kvaka, ono je opremljeno okretim ili okretno-kip mehanizmom. Pomoćno krilo je samo okretno i nema kvaku na sebi.

Kao opcije otvaranja nudimo okretne, okretno-kip ili kip, takođe i klizne mehanizme.

dvokrilna balkonska vrata
dvokrilna vrata bez prečke

Balkoska dvokrilna vrata – Karakteristike

Pored osnovnih karakteristika, PVC balkonska vrata mogu imati specijalne karakteristike u koje spadaju zaključavanje, otvaranje spolja i iznutra, ugrađen sigurnosni sistem za zaklučavanje itd.

Dvokrilna balkonska vrata mogu imati i spoljno otvaranje i zaključavanje na cilindar.
Takođe postoji mogućnost da se balkonska vrata otvaraju prema unutra i prema spolja.

Uz ova vrata možete izabrati PVC roletne i/ili PVC komarnik, kao i sve varijante stakala koje nudimo.

Profili PVC stolarije mogu biti u raznim varijantama boja iz naše ponude.

Sva proizvodnja se vrši od strane profesionalaca, u fabrici TERMOPLAST u Beogradu na najnovijim mašinama marke Elumatec i Stürtz.

Sa obzirom da su ulazna PVC vrata na vašem objektu primarni i najupadljiviji deo stolarije, samim tim i najpogodniji za neovlašćen ulaz neželjenih posetilaca. Iz tog razloga Mi ulazna vrata pravimo sa posebnim bravama i sistemima zaključavanja koje onemogućuju lak ulaz u Vaš objekat.

Brave sa tzv. šipovima onemogućavaju “lak posao” nepoželjnima.

Zašto da izaberete Termoplast?

Zato što kreativni ljudi rade neverovatne stvari.

PLANIRATE NOVU PVC STOLARIJU?

Dizajn PVC stolarije

Dobro dizajniran prdnji izgled kuće daje pozitivan prvi utisak i otkriva ton ostatka kuće. Kao i ukrasna svetla ili fasada, prozori igraju važnu ulogu u izgledu kuće, pružajući pogled, svetlost i arhitektonski karakter.

ODRŽAVANJE PVC STOLARIJE

Produžite vek PVC stolarije

Održavanja i čišćenje PVC stolarije, veoma je jednostavno. Kao i svaka druga stolarija, PVC stolarija iziskuje održavanje, kako bi što duže trajala i zadržala svoje karakteristike. Da PVC stolarija traje što duže, redovno je održavajte.

ZAŠTO PVC PROZORI?

Prednosti pvc prozora

Jedna od najvažnijih stvari o kojoj treba da razmišljate prilikom renoviranja stana ili kuće su upravo PVC prozori. Oni štite od hladnoće, vrućine, zagrevanja i hlađenja i čine vizualni deo našeg domaćinstva lepšim i potpunim.