Sobna PVC vrata

sobna pvc vrata

Sobna PVC vrata koja ste čekali

Zastupljenost PVC stolarije je iz godine u godinu sve veća. Razlog za to su brojne pogodnosti koje ona nudi praćene niskom cenom i dobrim kvalitetom.

Kao i PVC prozori, i PVC vrata imaju važnu ulogu u toplotnoj i zvučnoj izolaciji.

Pregradna ili sobna PVC vrata imaju višestruku namenu, a samim tim izrada i izgled su prilagođene potrebama korisnika.

Sobna PVC vrata mogu biti napravljena od običnih i/ili ukrasnih panela u različitim bojama iz naše ponude. Ukoliko su vam potrebna PVC vrata u boji i sa teksturom drveta, ne oklevajte da nas pozovete.

Paneli se mogu kombinovati sa staklom ili mogu biti samo od stakla koje možete izabrati iz našeg asortimana. Sva sobna PVC vrata pravimo po meri koju vi odredite i po dizajnu koji vam se dopada.

Pregradna PVC vrata pored jedinstvenih VEKA višekomornih profila, poseduju i panelnu ispunu koja dodatno daje visoku termo i zvučnu izolaciju.

PVC stolarija po meri

Sa obzirom da su ulazna PVC vrata na vašem objektu primarni i najupadljiviji deo stolarije, samim tim i najpogodniji za neovlašćen ulaz neželjenih posetilaca. Iz tog razloga Mi ulazna vrata pravimo sa posebnim bravama i sistemima zaključavanja koje onemogućuju lak ulaz u Vaš objekat.

Brave sa tzv. šipovima onemogućavaju “lak posao” nepoželjnima.

PVC VRATA OD PANELA

pvc vrata od panela

PVC VRATA OD STAKLA

sobna pvc vrata

PVC VRATA KOMBINOVANA

pvc vrata kombinovana

Zašto da izaberete Termoplast?

Zato što kreativni ljudi rade neverovatne stvari.

PLANIRATE NOVU PVC STOLARIJU?

Dizajn PVC stolarije

Dobro dizajniran prdnji izgled kuće daje pozitivan prvi utisak i otkriva ton ostatka kuće. Kao i ukrasna svetla ili fasada, prozori igraju važnu ulogu u izgledu kuće, pružajući pogled, svetlost i arhitektonski karakter.

ODRŽAVANJE PVC STOLARIJE

Produžite vek PVC stolarije

Održavanja i čišćenje PVC stolarije, veoma je jednostavno. Kao i svaka druga stolarija, PVC stolarija iziskuje održavanje, kako bi što duže trajala i zadržala svoje karakteristike. Da PVC stolarija traje što duže, redovno je održavajte.

ZAŠTO PVC PROZORI?

Prednosti pvc prozora

Jedna od najvažnijih stvari o kojoj treba da razmišljate prilikom renoviranja stana ili kuće su upravo PVC prozori. Oni štite od hladnoće, vrućine, zagrevanja i hlađenja i čine vizualni deo našeg domaćinstva lepšim i potpunim.