Profili za PVC stolariju

Veka profili

PVC stolarija u Termoplastu se sastoje od VEKA profila, okova i stakla. Profili za pvc stolariju su veoma važni za životni vek same stolarije. Prva stvar na koju ćete obratiti pažnju je broj komora PVC profila. Danas su neki standardi za izradu PVC prozora, VEKA profili od pet komora pa na više. U Termoplastu vam nudimo najsavremenije  PVC  VEKA profile. Firma VEKA je renominarni proizvođač PVC profila A klase, što vam garantuje da sam PVC je dovoljne debljine i čistote da neće promeniti izgled i boju u kratkom vremenskom peroidu.

 Veka profili će učiniti da vaša stolarija ima najbolje izolacijske karakteristike.

VEKA profili za prozore i vrata proizvode se u različitim oblicima i veličinama tako da je praktično moguće proizvesti svaki oblik prozora: pravougaon, trouglast, lučni, ovalan ili okrugao, što je posebno važno kada se renoviraju stare zgrade i kada je važno da fasada ostane vizuelno nepromenjena.

VEKA profili za stolariju:

Proverena i stabilna višekomorna konstrukcija sistema VEKA profila u kombinaciji sa ojačanim zidovima  omogućava visok nivo toplotne izolacije, a ujedno doprinosi smanjenju troškova grejanja i pruža zvučni izolaciju i zaštitu od buke, a time predstavlja mudru investiciju i povećava vrednost Vašeg doma.

pvc stolarija, pvc prozori, pvc vrata, Beograd
pvc stolarija Beograd
pvc stolarija veka
pvc stolarija - sistem profila
pvc stolarija - sistem profila
pvc stolarija - sistem profila

Zašto da izaberete Termoplast?

Zato što kreativni ljudi rade neverovatne stvari.

PLANIRATE NOVU PVC STOLARIJU?

Dizajn PVC stolarije

Dobro dizajniran prdnji izgled kuće daje pozitivan prvi utisak i otkriva ton ostatka kuće. Kao i ukrasna svetla ili fasada, prozori igraju važnu ulogu u izgledu kuće, pružajući pogled, svetlost i arhitektonski karakter.

ODRŽAVANJE PVC STOLARIJE

Produžite vek PVC stolarije

Održavanja i čišćenje PVC stolarije, veoma je jednostavno. Kao i svaka druga stolarija, PVC stolarija iziskuje održavanje, kako bi što duže trajala i zadržala svoje karakteristike. Da PVC stolarija traje što duže, redovno je održavajte.

ZAŠTO PVC PROZORI?

Prednosti pvc prozora

Jedna od najvažnijih stvari o kojoj treba da razmišljate prilikom renoviranja stana ili kuće su upravo PVC prozori. Oni štite od hladnoće, vrućine, zagrevanja i hlađenja i čine vizualni deo našeg domaćinstva lepšim i potpunim.