Krovni pvc prozori

krovni prozori

Krovni Prozori

Krovni prozori od PVC-a vam dolaze u svim bojama i po vašoj meri. U opticaju su i svi mehanizmi otvaranja, jer mi imamo savremena rešenja za PVC stolariju. Važno je napomenuti da u sve naše PVC prozore po Vašoj želji ugrađujemo i ukrasne letvice koje se ređaju u optički najefektnijem rasporedu.

Kako biste dobili maksimum od svog krovnog prozora, važno je pravilno ugraditi oblogu oko prozora. Gornji i donji deo obloge treba da budu što otvoreniji, kako bi se postiglo najbolje osvetljenje. Neophodno je postići i strujanje vazduha po celoj površini stakla, što će zimi smanjiti pojavu kondenzacije.

Vaše poverenje nam je najbitnije, zato smo uveli sve svetske standarde u proizvodnji krovnih prozora.

Zahvaljujući tehnološkoj prednosti firma VEKA postala je vodeći svetski proizvođač prozorskih sistema od veštačke mase.

PVC stolarija po meri

Uz ove prozore možete izabrati PVC roletne i/ili PVC komarnik, kao i sve varijante stakala koje nudimo.

Profili PVC stolarije mogu biti u raznim varijantama boja iz naše ponude.

PVC prozore proizvodimo u kompletnom sistemu, od projektovanja i proizvodnje, do transporta i montaže.

Sva proizvodnja se vrši od strane profesionalaca, u fabrici TERMOPLAST u Beogradu na najnovijim mašinama marke Elumatec i Stürtz.

Zašto da izaberete Termoplast?

Zato što kreativni ljudi rade neverovatne stvari.

PLANIRATE NOVU PVC STOLARIJU?

Dizajn PVC stolarije

Dobro dizajniran prdnji izgled kuće daje pozitivan prvi utisak i otkriva ton ostatka kuće. Kao i ukrasna svetla ili fasada, prozori igraju važnu ulogu u izgledu kuće, pružajući pogled, svetlost i arhitektonski karakter.

ODRŽAVANJE PVC STOLARIJE

Produžite vek PVC stolarije

Održavanja i čišćenje PVC stolarije, veoma je jednostavno. Kao i svaka druga stolarija, PVC stolarija iziskuje održavanje, kako bi što duže trajala i zadržala svoje karakteristike. Da PVC stolarija traje što duže, redovno je održavajte.

ZAŠTO PVC PROZORI?

Prednosti pvc prozora

Jedna od najvažnijih stvari o kojoj treba da razmišljate prilikom renoviranja stana ili kuće su upravo PVC prozori. Oni štite od hladnoće, vrućine, zagrevanja i hlađenja i čine vizualni deo našeg domaćinstva lepšim i potpunim.