Dvokrilni pvc prozori sa T prečkom

pvc prozori sa t prečkom

PVC Prozori sa T prečkom

PVC PROZORI SA T PREČKOM- DVOKRILNI,
i njegove dimenzije, znatno menjaju na izgledu kuće.

Termoplast u svojoj ponudi, osim klasičnih (pravougaonih ili lučnih) oblika, nudi razne vrste asimetričnih i simetričnih rešenja za Vaš dom.

Stojimo Vam na raspologanju pri odabiru Vaših dvokrilnih prozora.

Dvokrilni PVC prozori dele celu površinu prozora na dva dela. Podela same površine prozora se vrši pomoću fiksne ili lažne prečke. Više o prozorima sa lažnom prečkom pročitajte ovde.

Dvokrilni PVC prozor sa T prečkom (fiksnom prečkom), karakteristični su po samoj prečki koja se može nalaziti na sredini ili biti pomerena po želji kupca. Krila mogu biti simetrična ili asemetrična.

Asimetrična krila (jedno krilo uže) na sebi imaju kvaku s tim da je jedno opremljeno sa samo okretnim mehanizmom ili fiksno, a drugo sa okretno – kip mehanizmom.

Simetrična krila mogu biti opremljena po vačem izboru. Pokretni delovi su opremljeni sa mehanizmima: okretnim, okretno-kip ili kip mehanizmom. Jedno krilo može da bude fiksno.

PVC stolarija po meri

Pokretni delovi su opremljeni sa mehanizmima po Vašem izboru: okretnim, okretno-kip ili kip mehanizmom.Uz ove prozore možete izabrati PVC roletne i/ili PVC komarnik, kao i sve varijante stakala koje nudimo.

Profili PVC stolarije mogu biti u raznim varijantama boja iz naše ponude.

PVC prozore proizvodimo u kompletnom sistemu, od projektovanja i proizvodnje, do transporta i montaže.

Sva proizvodnja se vrši od strane profesionalaca, u fabrici TERMOPLAST u Beogradu na najnovijim mašinama marke Elumatec i Stürtz.

Zašto da izaberete Termoplast?

Zato što kreativni ljudi rade neverovatne stvari.

PLANIRATE NOVU PVC STOLARIJU?

Dizajn PVC stolarije

Dobro dizajniran prdnji izgled kuće daje pozitivan prvi utisak i otkriva ton ostatka kuće. Kao i ukrasna svetla ili fasada, prozori igraju važnu ulogu u izgledu kuće, pružajući pogled, svetlost i arhitektonski karakter.

ODRŽAVANJE PVC STOLARIJE

Produžite vek PVC stolarije

Održavanja i čišćenje PVC stolarije, veoma je jednostavno. Kao i svaka druga stolarija, PVC stolarija iziskuje održavanje, kako bi što duže trajala i zadržala svoje karakteristike. Da PVC stolarija traje što duže, redovno je održavajte.

ZAŠTO PVC PROZORI?

Prednosti pvc prozora

Jedna od najvažnijih stvari o kojoj treba da razmišljate prilikom renoviranja stana ili kuće su upravo PVC prozori. Oni štite od hladnoće, vrućine, zagrevanja i hlađenja i čine vizualni deo našeg domaćinstva lepšim i potpunim.