Roletne za PVC stolariju

Roletne

Roletne

Roletne se nalaze spolja, ispred prozora i sprečavaju ulazak svetlosti, buke, toplote, a tokom hladnih, zimskih meseci, sloj vazduha između spuštenih roletni i prozora deluje kao izolacioni sloj, čime dodatno sprečava gubitak toplote. Jos nešto, podjednako važno, roletne su tu da nas zaštite i od neželjnih pogleda ili da naš pogled zaštite od neželjenih prizora.

Široka paleta boja i mogućnosti roletni i kutija roletni, omogućiće vam da upotpunite estetski doživljaj vašeg doma, a ceo mehanički sistem je osmišljen tako da vam omogući jednostavno i lako rukovanje bilo kojim od sistema prenosa.

Prenos pokretnog mehanizma roletni može biti:

– povlačenje gurtnom

– kurble sa prenosnim mehanizmom

– eliktrični pogon

PVC stolarija po meri

Roletne se sastoje od lamela (spuštajućih lestvica), kutija (kućišta roletni) i pokretnog mehanizma.
LAMELICE (LETVICE KOJE SE SPUŠTAJU I PODIŽU) se dele u dve grupe :

PVC Lamele koje se izrađuju od istog pvc materijala kao i ostali delovi roletne.

Aluminijumske lamele koje se izrađuju od aluminijuma i pritom su dodatno punjene poliuretanom čime se postižu bolje statičke i termoizolacione karakterisitike.

Zašto da izaberete Termoplast?

Zato što kreativni ljudi rade neverovatne stvari.

PLANIRATE NOVU PVC STOLARIJU?

Dizajn PVC stolarije

Dobro dizajniran prdnji izgled kuće daje pozitivan prvi utisak i otkriva ton ostatka kuće. Kao i ukrasna svetla ili fasada, prozori igraju važnu ulogu u izgledu kuće, pružajući pogled, svetlost i arhitektonski karakter.

ODRŽAVANJE PVC STOLARIJE

Produžite vek PVC stolarije

Održavanja i čišćenje PVC stolarije, veoma je jednostavno. Kao i svaka druga stolarija, PVC stolarija iziskuje održavanje, kako bi što duže trajala i zadržala svoje karakteristike. Da PVC stolarija traje što duže, redovno je održavajte.

ZAŠTO PVC PROZORI?

Prednosti pvc prozora

Jedna od najvažnijih stvari o kojoj treba da razmišljate prilikom renoviranja stana ili kuće su upravo PVC prozori. Oni štite od hladnoće, vrućine, zagrevanja i hlađenja i čine vizualni deo našeg domaćinstva lepšim i potpunim.