Ulazna PVC vrata

ulazna pvc vrata

Ulazna PVC vrata – najvažniji detalj

Zastupljenost PVC stolarije je iz godine u godinu sve veća. Razlog za to su brojne pogodnosti koje ona nudi praćene niskom cenom i dobrim kvalitetom.

Kao i PVC prozori, i PVC vrata imaju važnu ulogu u toplotnoj i zvučnoj izolaciji.

Ulazna PVC vrata su načinjena od specijalnih PVC profila veće širine i statičkih osobina uz posebna metalna ojačanja, toplotno i izolacijski kvalitetno zastakljena.

PVC stolarija po meri

Sa obzirom da su ulazna PVC vrata na vašem objektu primarni i najupadljiviji deo stolarije, samim tim i najpogodniji za neovlašćen ulaz neželjenih posetilaca. Iz tog razloga Mi ulazna vrata pravimo sa posebnim bravama i sistemima zaključavanja koje onemogućuju lak ulaz u Vaš objekat.

Brave sa tzv. šipovima onemogućavaju “lak posao” nepoželjnima.

Zašto da izaberete ulazna PVC vrata Termoplast?

Zato što kreativni ljudi rade neverovatne stvari.

Uverite se u kvalitet naših PVC prozora i vrata, pročitajte više o profilima.
Pozovite nas, naše ljubazno i stručno osoblje je tu za vas.

PLANIRATE NOVU PVC STOLARIJU?

Dizajn PVC stolarije

Dobro dizajniran prdnji izgled kuće daje pozitivan prvi utisak i otkriva ton ostatka kuće. Kao i ukrasna svetla ili fasada, prozori igraju važnu ulogu u izgledu kuće, pružajući pogled, svetlost i arhitektonski karakter.

ODRŽAVANJE PVC STOLARIJE

Produžite vek PVC stolarije

Održavanja i čišćenje PVC stolarije, veoma je jednostavno. Kao i svaka druga stolarija, PVC stolarija iziskuje održavanje, kako bi što duže trajala i zadržala svoje karakteristike. Da PVC stolarija traje što duže, redovno je održavajte.

ZAŠTO PVC PROZORI?

Prednosti pvc prozora

Jedna od najvažnijih stvari o kojoj treba da razmišljate prilikom renoviranja stana ili kuće su upravo PVC prozori. Oni štite od hladnoće, vrućine, zagrevanja i hlađenja i čine vizualni deo našeg domaćinstva lepšim i potpunim.

PVC profili VEKA

Usled dugogodišnjeg iskustva sa najkvalitetnijim profilima, u mogućnosti smo da ponudimo našim klijentima objektivno mišljenje o tome koji proizvod najbolje odgovara njihovim projektnim potrebama bez ikakvih ograničenja.
Naša kompanija nudi našim klijentima širok izbor prozora i vrata. Ako imate pitanja o našim proizvodima, naše kontakt informacije su navedene na kontakt stranici.