Dizajn PVC stolarije

Dizajn PVC stolarije

Dobro dizajniran prdnji izgled kuće daje pozitivan prvi utisak i otkriva ton ostatka kuće. Kao i ukrasna svetla ili fasada, prozori igraju važnu ulogu u izgledu kuće, pružajući pogled, svetlost i arhitektonski karakter.

PVC prozori u nizu nude mnoge prednosti, kao što su zapanjujući pogledi, prirodno svetlo, najbolje veze između unutrašnjosti i spoljašnjosti.

Krovni PVC prozori

Krovni prozori, prizmatični prozori i drugi visoko postavljeni PVC prozori su odličan način da dodate prirodno svetlo u sobu bez žrtvovanja privatnosti i zidnog ili skladišnog prostora. Krovni prozori se mogu koristiti za prikazivanje nagiba u plafonu, privačeći pažnju na prikaz neba i krošnji. Pored toga, ako je moguće, visoko postavljeni prozori mogu pružiti vredan izvor ventilacije.

Zidovi od PVC prozora

Ako je maksimiziranje pogleda i svetlosti vaš cilj, kako to bolje ostvariti nego sa zidom od stakla? Zidovi od PVC prozora nude otvorenu prostoriju za sunčanje i povezuju zatvoren i otvoren prostor.

Prave linije i otvoreni prostori moderne arhitekture pozivaju na prozore sa savremenom ivicom. Zahvaljujući novoj tehnologiji koja obezbeđuje stil i energetsku efikasnost, savremeni dizajn PVC prozora je ograničen samo maštom.

Vitraž na PVC prozorima

Vitraž je lak način da svetlost i žive boje dovedu u sobu bez odavanja privatnosti. Klasični viktorijanski detalji su najjači u foajeu.

Ova diskusija o prepoznatljivim prozorima nudi širok spektar ideja kako bi prozori bili središnja tačka vašeg doma.

Od kvadrata do krugova i lukova do ključaonica, prozori dolaze u svim oblicima i veličinama. Prekrasno oblikovani prozor može biti umetničko delo i može biti dizajniran da odgovara određenom istorijskom stilu.

Prednosti PVC prozora

Lako održavanje, izdržljivost i termička efikasnost tri su glavne prednosti...